Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Nieuw item

Technisch partnernetwerk Wanneer u als werkgever er voor kiest om een vacature op JobTec.nl te plaatsen, dan plaatst u deze automatisch ook in onze uitgebreid partnernetwerk. Door dit unieke partnernetwerk komt uw vacature onder de aandacht van zowel actief als latent werkzoekenden in de techniek.

Technische partnersites Het brede partnernetwerk bestaande uit branche- en beroepsverenigingen, vakbladen, portals en vacaturesites zorgt voor een optimaal bereik onder technici. Door speciaal ontwikkelde koppelingen worden uw vacatures aan de hand van geselecteerde werkvelden doorgezet in ons netwerk.

Vacatures via social media Als technische vacaturebank is het uiteraard ook belangrijk om aanwezig te zijn. Ook hierbij vinden wij het van belang om kandidaten gericht te bereiken. Daarom worden uw vacatures door middel van 15 verschillende twitterkanalen verspreid. Deze kanalen zijn ieder gericht op specifieke sectoren. Infra, milieu, water, engineers zijn een paar voorbeelden. In totaal hebben deze kanalen inmiddels meer dan 22.000 volgers. Op deze manier heeft u optimaal bereik via social media.

Overzicht technische twitterkanalen: Hieronder ziet u een overzicht van al onze twitterkanalen inclusief het aantal volgers per kanaal. Uiteraard veranderd het aantal volgers constant. Om die reden zijn er afgeronde aantallen vernoemd. Klik op een van de onderstaande kanalen om deze te bekijken. ~ 2.300 volgers @JobTec ~ 2.400 volgers @Jobtecvacatures ~ 3.900 volgers @Bouwmatch ~ 500 volgers    @Chemievacatures ~ 1.000 volgers @Ingenieursjobs ~ 1.100 volgers @Infravacatures ~ 2.000 volgers @MilieuJobs ~ 900 volgers    @MilieuMatch ~ 1.100 volgers @Railvacatures ~ 800 volgers    @Watervacatures ~ 1.300 volgers @Inframatch ~ 2.800 volgers @Werkintechniek ~ 700 volgers    @Watermatch ~ 400 volgers    @Instalvacatures ~ 500 volgers    @Werkinelektro

Profiteren van ons social bereik Als u er voor kiest om uw technische vacatures op JobTec.nl te plaatsen profiteert u automatisch van ons uitgebreid partnernetwerk en ook van ons bereik op social media. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw vacatures zichtbaar zijn op social media én relevante websites.