Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Technisch partnernetwerk

JobTec beschikt over een breed partnernetwerk bestaande uit branche- en beroepsorganisaties, vakbladen, portals en vacaturesites. Samen zorgen we voor een optimaal bereik onder technici in de breedste zin van het woord.

Het voordeel als technische werkzoekende is dat u via een breed netwerk gelijk alle interessante vacatures kunt in zien. Ook uw geplaatste CV zal vindbaar zijn voor werkgevers die op BouwMatch.nl, EngineersOnly.nl of InfraMatch.nl, MilieuMatch.nl op zoek zijn naar u. Kortom, u profiteert van een groter bereik, wat de kans op een nieuwe baan direct vergroot!

Vacatures via social media

Naast de zichtbaarheid van interessante technische vacatures op onze vacaturesites. Plaatsen wij ook de vacature door in ons social media bereik. Onze 15 twitter, linkedin en Facebook kanalen hebben gezamenlijk inmiddels een bereik van meer dan 22.000 volgers. Zij maken dagelijks gebruik van het gemak om op de hoogte te blijven van de technische vacatures.

Technische partnersites
Het brede partnernetwerk bestaande uit branche- en beroepsverenigingen, vakbladen, portals en vacaturesites zorgt voor een optimaal bereik onder technici. Door speciaal ontwikkelde koppelingen worden vacatures aan de hand van geselecteerde werkvelden doorgezet in ons netwerk.

Vacatures via social media
Als technische vacaturebank is het uiteraard ook belangrijk om aanwezig te zijn. Ook hierbij vinden wij het van belang om kandidaten gericht te bereiken. Daarom worden vacatures door middel van 15 verschillende twitterkanalen verspreid. Deze kanalen zijn ieder gericht op specifieke sectoren. Infra, milieu, water, engineers zijn een paar voorbeelden. In totaal hebben deze kanalen inmiddels meer dan 22.000 volgers. Op deze manier heeft JobTec optimaal bereik via social media.

Overzicht technische twitterkanalen:

Hieronder ziet u een overzicht van al onze twitterkanalen inclusief het aantal volgers per kanaal. Uiteraard veranderd het aantal volgers constant. Om die reden zijn er afgeronde aantallen vernoemd. Klik op een van de onderstaande kanalen om deze te bekijken.

~ 2.300 volgers @JobTec
~ 2.400 volgers @Jobtecvacatures
~ 3.900 volgers @Bouwmatch
~ 500 volgers    @Chemievacatures
~ 1.000 volgers @Ingenieursjobs
~ 1.100 volgers @Infravacatures
~ 2.000 volgers @MilieuJobs
~ 900 volgers    @MilieuMatch
~ 1.100 volgers @Railvacatures
~ 800 volgers    @Watervacatures
~ 1.300 volgers @Inframatch
~ 2.800 volgers @Werkintechniek
~ 700 volgers    @Watermatch
~ 400 volgers    @Instalvacatures
~ 500 volgers    @Werkinelektro